Chumpi healing,
volgens een traditionele geneeswijze van de Q'ero paqo's uit Peru.

De healing bestaat uit 3 onderdelen, te beginnen met het weghalen van de Hoocha energie.
(te vergelijken met het reinigen van je aura met salie)
Hoocha betekent “zware” energie. Het zorgt ervoor dat alle “zware” energie uit je systeem wordt gehaald. Deze energie kan in de loop van je leven opgebouwd zijn, maar kan ook ontstaan uit alledaagse gebeurtenissen. Deze ontstane en opgelopen energieën worden met de Hoocha-stenen weggenomen, je energieveld wordt gezuiverd en hersteld,
waardoor er ruimte ontstaat voor lichte energie.

Als tweede ontvang je een Chumpi healing met de Chumpi stenen uit de Mesa.
Chumpi betekent letterlijk 'riem of band' en bestaat uit 7 heilige stenen, die door de paqo's alleen bij de healingen worden gebruikt.
Mesa betekent medicijnbuidel en is voor de paqo's (=genezer of priester) een heilig altaar.
De Chumpi stenen komen uit Peru. Ze hebben een bijzondere, heilige kracht met op iedere steen een archetype en zijn verbonden met 7 Apu's (krachtplaatsen) in de Andes. De drie ringen rond elke uitstulping op de steen vertegenwoordigen de drie werelden van het bestaan: de Boven-, Midden- en Onderwereld.
De Chumpi stenen worden op de chakra's gelegd en in samenwerking met jouw zelfgenezend vermogen doen hun helende krachten het werk.

Daarna ontvang je de Banden van Bescherming, zodat je beschermd bent voor de Hoocha-energie, waardoor je ook beter bij jezelf en in balans kunt blijven.
Ook hierbij worden weer de Hoocha stenen gebruikt.

Samen met bovenstaande tools wordt er ook gewerkt met de vier Winden, de elementen, de archetypen en belangrijk bij deze healingen de intentie en de adem.

Ik heb de geneeswijze mogen leren van een Ñusta Paqo (een vrouwelijke genezer) uit Peru.
De Chumpi stenen die ik gebruik, heb ik mogen overnemen van een paqo. Het waren zijn werkstenen. Na 7 jaar is het de bedoeling dat ze doorgegeven worden en ik mag met de stenen in Nederland het werk voortzetten.

Zou je ook een Chumpi heling willen ervaren? Neem dan contact met mij op door een mail te sturen naar aheij3@gmail.com.

In Munay.
Antoinette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten