Persoonlijke Despacho Ceremonie

Heb je een wens?
Bekrachtig je wensen en verlangens
met de eeuwenoude magie van de Inca's
dmv een Persoonlijke Despacho Ceremonie. 

 
Wat is een Persoonlijke Despacho Ceremonie? 
Het is een ritueel om datgene wat jou niet meer dient in je leven vrij te geven en nieuwe energieën, jouw wensen, op je pad uit te nodigen. Deze ceremonie uit de Inca traditie is een mooie, bijzondere en krachtige manier om je intenties vast te stellen en te transformeren.
(Zie onderaan voor meer inhoudelijke informatie)

Wil je het ritueel ook eens ervaren? 
Stuur een mail naar aheij3@gmail.com voor interesse en/of aanmelden. 

 
Ervaring deelneemster Persoonlijke Despacho Ceremonie:

Saskia: “De ceremonie was indrukwekkend, maar toch toegankelijk en vertrouwd. Ik merkte het resultaat van de ceremonie al meteen vanaf het begin. Ik was onder de indruk van de diepgang en de integriteit van Antoinette. 
 
Antoinette Heij is een zeer ervaren healer, volledig ingewijd door o.a. de paqo's uit Peru.   
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wat houdt dat nu precies in, een persoonlijke Despacho ceremonie?
In een persoonlijke Despacho ceremonie worden jouw wensen en intenties in kintu’s geblazen. Een kintu bestaat uit 3 rozen- of laurierbladeren en is gekoppeld aan een thema/intentie. In deze Despacho worden 5 kintu’s gedaan met 5 ingeblazen thema’s/intenties, op jouw leven afgestemd.

Ter voorbereiding op de middag krijg je een aantal vragen over jouw intentie en thema voor de Despacho. Ook mag je een klein, persoonlijk symbool aan het Despacho meenemen,
iets dat symbool staat voor jouw intentie, jouw persoonlijke thema voor deze Despacho.
Dit symbool mag zijn een bloem, een veer, een takje, een kaarsje oid., iets van jouw persoonlijks, maar je mag ook iets tekenen, knutselen of je intentie op een stukje papier schrijven. Geef er je eigen invulling aan, het wordt tenslotte jóuw Despacho.

Als de Despacho klaar is ga je met de Despacho ongeveer een kwartier mediteren en ontvang je van mij een bekrachtiging. Daarna wordt de Despacho, met alle ingebrachte wensen en intenties, door een vuurceremonie aan de natuur teruggeven. Hierbij wordt ook een ritueel gedaan om bewust stil te staan bij jouw wensen en intenties en het transformerende te ervaren.
Door een persoonlijke Despacho ceremonie krijgen jouw intenties een verdieping in je eigen hart.
Dat maakt deze ceremonie zo bijzonder.

 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten